Десетки хора вярват, че кучетата са техните най-добри приятели. Единствени

...
Десетки хора вярват, че кучетата са техните най-добри приятели. Единствени
Коментари Харесай

10 причини, с които ще се убедите, че кучетата са най-добрите ни приятели

Десетки хора имат вяра, че кучетата са техните най-хубави другари. Единствени техни слушатели, най-верни приятели и чест мотив за усмивки. За някои това може да е необичайно: кой би бил най-хубав другар с куче? Отговорът е – всички. За да убедим и тези, които не имат вяра, а и да затвърдим позицията на тези, които го знаят, подбрахме 10 метода по които кучетата могат да трансформират живота ни. Прочетете ги, и в случай че сме ви разубедили, грабвайте якето и отидете до най-близкия подслон за животни, където ще откриете идващия си най-хубав другар!
1) Не се въздействат от това дали сме положителни или неприятни – постоянно същинските ни другари ни напущат, тъй като настояват, че не сме това, което търсят. Разочароваме ги, вбесяваме ги или ги предаваме. При кучетата това не може да се случи, те ни обичат безусловно и имат вяра сляпо в нас. Никога не ни подлагат на критика за минусите ни и самоуверено не престават да ни обичат. Просто такива – каквито сме. Кой може да се похвали с такива другари измежду хората?
2) Не им пука къде живеем – материализмът е непознато събитие за четириногите ни другари. Те ще ни последват даже най-после на света. Не ги интересува дали живеем в дребен апартамент, против баничарница. Или в тузарска къща на брега на океана. Кучетата се влюбват в индивида и го следват където и да е. Те желаят малко място, където да заспят вечер. Място до камината, или пък до вашите крайници. Все едно къде – значимото е и вие да сте в стаята.
3) Отлични пазачи са – даже и най-малките кучета са отлични пазачи. Няма потребност да давате скъпи такси за охранителни компании или пък да плащате за висок ограда. Дори при най-малкия намек за заплаха към стопанина им, кучетата се трансформират в гневни зверове, които пазят индивида, който обичат. Не се пробват да го трансформират, не питат „ би трябвало ли”. Втурват се напред и бранят този, с който живеят.
4) Чудесни сътрудници за пица – кучетата могат да бъдат чудесна компания за пица вечер в чаша вино (за вас, не за кучето). Когато се чувствате самотни, имате неприятен ден или просто ви е погрешно, може да се доверите на изпитаната компания на кучето. То ще легне на дивана до вас и ще бъде най-хубавата компания за филм и една огромна пица. Разбира се, рискът тук е, че би трябвало да споделите пицата, като с добър другар. Но какво е една пица, пред опцията да се почувстваш обичан.
5) Нужен детайл за намаляване – притежателите на кучета могат да имат чудесна мотивация да спортуват. Задължителна разходка три пъти дневно, може да бъде разширена до лек крос в парка или обиколка на града. Кучето ни ще се разноски и ще свърши своите секрети „ работи”, а ние на мира ще можем да поспортуваме. Така съчетаваме: разходката навън, спорта и разходката за кучето. Истинска оферта, която не би трябвало да пропущаме.
6) Ще разпознаете неприятните хора – кучета в никакъв случай не лягат да спят до индивида, на който нямат доверие. Доказаната доктрина е показателна, че наличието на куче в дома оказва помощ да филтрираме положителните от неприятните хора. Ако кучето ви лае, скимти или се крие от даден човек – не му имайте доверие. Разбира се, това може да не е напълно правилно. Много стопани на кучета споделят, че кучето им лае техните половинки, че даже и децата им. Понякога това може да се дължи на ревнивост, която нашите четириноги другари изпитват, в случай че би трябвало да ни разделят с някого.
7) Знаят какво е да се храниш добре – някои стопани на кучета пък са на мнение, че кучетата им имат безподобен гений да схващат коя храна е вкусна и коя не. Те описват, че домашният им любим стои под масата, с очакващ взор, когато ядат обещано ястие, а различен път изобщо не ги интересува. Интересното е, че нормално определеното ястие е нездравословно или високо калорично. Как тогава да не ги обичаш, когато схващат кое е най-вкусното нещо на света?
8) Харесват дългия сън – кучетата спят по-малко от котките, които прекарват към 19 часа дневно в сън, само че въпреки всичко и те са фенове на дрямката. Обикновено, домашният любим спи досега, когато неговия собственик се разсъни. Тук е намесен инстинктът му за отбрана. Стопанинът – лицето, което би трябвало да бъде защитавано, е предпазено в леглото и кучето е умерено. Сънят на кучето може да бъде обезпокоен, в случай че чуе неразпознат звук наоколо или пък желае да отиде на разходка.
9) Обичат приключенията и се впускат в тях безусловно – кучетата са склонни към случки. Ако котката е известна с това, че фанатик на тематика дом и сигурност, то кучетата си падат по приключенията. Няма да съжалявате, в случай че вземете вашия другар с вас на фамилната ви отмора, или пък го заведете на нова и забавна дестинация. Освен, че ще прекара извънредно занимателно и вълнуващо, вашият домакински любим ще открие нови светове и сигурно ще се забавлява.
10) Можете да се обличате еднообразно с тях – Помните ли Бруузар? Той е чихуахуа, и е кучето на Ел Уддс от „ Професия Блондинка”. Забавната комедия ни показваше, по какъв начин основната героиня облича кучето си в идентични розови нюанси на своите облекла. Е, даже и това да е малко прекомерно, постоянно може да облечем домашния си любим по наш усет и даже сходно с нашето облекло. Зоомагазините оферират богат избор от разнообразни дрешки, подобаващи за другите сезони, с които кучетата ще са хем съвременни, хем добре облечени. Различните уеб сайтове даже оферират аксесоари към облеклото като: обувки, шапки, чорапки, чантички и даже бижута за домашни любимци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР