Десетки хиляди велосипедисти въртяха педали през големи части на Берлин

...
Десетки хиляди велосипедисти въртяха педали през големи части на Берлин
Коментари Харесай

Десетки хиляди велосипедисти в Берлин настояха за промяна в трафика

Десетки хиляди велосипедисти въртяха педали през огромни елементи на Берлин в неделя, с цел да упорстват по отношение на смяната на целите на придвижването в интерес на велосипедите и публичния превоз, осведоми ДПА.

Велосипедният клуб ADFC пресмята, че към 20 000 души са се явили на демонстрацията, извършена под мотото " Бъдещето стартира през днешния ден - трафикът се трансформира в този момент ", до момента в който полицията също слага цифрата на дребните пет числа. Видеоклипове и изображения демонстрираха, че множеството от участниците съблюдават условието да носят маска за лице.

Велосипедистите потеглиха от повече от дузина точки в покрайнините на немската столица, насочвайки се към Бранденбургската врата в сърцето на Берлин. Автомобилистите бяха принудени да подхващат огромни заобикалящи пътища и бяха изчакани дълго заради затворени доста пътища.

В Берлин има " ясна потребност от усъвършенстване на велосипеда ", сподели ADFC, призовавайки за поредно използване на закон за подвижност, който дава приоритет на велосипедите и публичния превоз пред колите при планирането на придвижването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР