Десетки хиляди туристи и любители на белите спортове пристигнаха в

...
Десетки хиляди туристи и любители на белите спортове пристигнаха в
Коментари Харесай

Любители на белите спортове пристигнаха в Банско за официалното откриване на зимния сезон

Десетки хиляди туристи и фенове на белите спортове дойдоха в Банско за формалното разкриване на зимния сезон. Какви изненади са подготвили домакините и има ли сняг в планината?

Повече от половината писти във високата част на ски зоната са обработени,обезопасени и готови за скиорите. От 10 часа стартират записванията на искащите да вземат участие в играта " Влез в тима на звездите ". Тази година това са ски легендите Марк Жирардели и Кристиан Гедина. Началото на атрактивното съревнование е от 11.30 часа, а огромната премия е сезонна въжен превоз карта. Очаквано максимален ще бъде ползата към игрите " Ловци на съкровища " и " Открий злато в лифта ". В снега на Бъндеришка поляна е заровен ключът на чисто нов автомобил, а в три от кабините има златни монети. И този сезон ще разчитаме на единствената кабинкова линия за качване на туристите до пистите. За да се понижи чакането се вкарва ново работно време на долна станция и се усилват опциите за доставяне с въжен превоз карти, сподели маркетинг шефът Иван Обрейков:

Променяме стъпаловидно работното време, когато има повече натоварване на лифта, почваме от 7.30 до 18 часа работим със оборудванията, т.е. кабинковата линия.

До 20 декември цената на дневната карта е 30 лв., а през целия сезон децата до седемгодишна възраст ще употребяват оборудванията гратис. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР