Десетки хиляди привърженици на руския президент Владимир Путин изпълниха московския

...
Десетки хиляди привърженици на руския президент Владимир Путин изпълниха московския
Коментари Харесай

Путин събра привърженици на московския стадион "Лужники"

Десетки хиляди последователи на съветския президент Владимир Путин извършиха московския стадион " Лужники " на избирателен протест, две седмици преди президентските избори, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

Капацитетът на стадиона е 81 000 души. Според полицията на митинга в спортния комплекс, в който има и други спортни обекти, са взели участие 130 000 души, измежду които известни културни дейци, спортисти и общественици.
Кулминационен миг в митинга бе появяването на Путин, който изпя националния химн дружно с поддръжниците си.
" Днес тук има забележителни спортисти. Всички видяхме и помним по какъв начин нашите хокеисти завоюваха (златен) орден на Олимпиадата и изпяха химна, само че кой знае за какво не чухме музиката. Дайте в този момент да създадем това под музиката на националния ни химн ", сподели Путин преди осъществяването на химна на стадиона.

" Искаме да създадем страната си ярко място с вторачен в бъдещето взор, тъй като тук са живели нашите предци, тук живеем ние, тук живеят децата ни и тук ще живеят нашите деца и внуци ", съобщи Путин, който се явява на изборите на 18 март за четвърти мандат.

В митинга участваха Хорът на Турецкий, групата " Любе ", Григорий Лепс, Лариса Долина, Филип Киркоров, Николай Басков, Стас Михайлов и други. Присъстващите на стадиона получиха топъл чай и храна от полеви кухни и им бяха раздадени знаменца със знаци на митинга.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР