Десетки хиляди левове струва клипът на Галена и Криско Красиви

...
Десетки хиляди левове струва клипът на Галена и Криско Красиви
Коментари Харесай

Криско и Галена се бръкнаха със 120 бона за клипа си?

Десетки хиляди левове коства клипът на Галена и Криско „ Красиви неистини ” , само че какъв брой тъкмо, в сектора не се наемат да предвиждат с акуратност, разбра HotArena.

Затрудненията евентуално идват от обстоятелството, че май за първи път има цялост от обилие във визии, местоположения, картина и резултати в едно видео. Досега в сектора, всеобщо се залагаше единствено на няколко от изброените.
 

В този смисъл с инвестицията си Галена и Криско безусловно съкрушиха конкуренцията. Според някои бюджета на видеото надвишава галактическата сума от 120 000 лв.. Двамата сменят 10 визии и още толкоз местоположения. Похвалите за видеото и песента, която е с по-скоро поп звучене, доминират. Всичко било на равнище, а видеото е освен впечатляващо, а носи позитивизъм и лятно въодушевление. Имаше въпреки всичко и някои отрицателни мнения, измежду които надвива тематиката за разточителството на изпълнителите по време на пандемия и рецесия.

Трябва да се означи, че Галена и Криско не са вложили единствено персонални средства, въпреки че наподобява не са били по никакъв начин малко. Изпълнителите са подкрепени от две компании, които имат продуктово позициониране в клипа „ Красиви неистини ”.

В разнообразието от ярки цветове в клипа надвива розовото в косите на Криско и в тоалетите на Галена. Фолкдивата сменя 10 визии, измежду които е и известната зелена рокля на марката „ Версаче ”, която преди години Дженифър Лопес облече и провокира такава вълна от интерес, че въодушеви Гугъл да основат Гугъл Images. Оригиналната версия на тоалета се трансформира в шлагер през февруари 2000 г, когато Лопес блесна с него на премиите „ Грами ”. Миналата година латино звездата показа обновената версия на роклята по време на ревю на марката в Милано.

Галена очевидно е избрала разновидността с ръкави. В уеб страницата на „ Версаче ” цената на роклята е 5500 евро. Може пък Мама Ураган да е закупила тоалета от понижение и да е малко над 3000 евро. И въпреки всичко Галена не е пестила от визии в клипа „ Красиви неистини ”. Нито пък Криско, който за всяка нова сцена и тоалет на Галена, също свети с различен. При това постоянно в звук с този на колежката си, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР