Десетки фенове с романтични триколки си дадоха среща в Италия.

...
Десетки фенове с романтични триколки си дадоха среща в Италия.
Коментари Харесай

Фенове на романтични триколки се събраха на празник в Тоскана

Десетки почитатели с сантиментални триколки си дадоха среща в Италия. Поводът беше годишнина от основаването им.

Стотици цветни триколки извършиха региона на Тоскана, с цел да отбележат 70-та годишнина на един от моделите на италианския производител на скутери " Пиаджо ".

Еудженио Леоне, обожател: За мен Апе значи още веднъж да се върна към детството. Като дете живеех в покрайнината и това беше транспортното средство на всички - служащи, дърводелци, занаятчии, фермери... Този превоз движеше дребната стопанска система на селото.
Моделът начело наподобява на скутер, само че задната му част е с две гуми. Ентусиасти от цяла Европа се стекоха в Понтедера, с цел да вземат участие в празненствата в чест на тези специфични триколки. А някои и да се похвалят:
Щефан Хирш, обожател от Швейцария: Това е моят прелестен кемпер. Създадох го преди 10 години. С него пътувах из Европа по време на ваканциите. Срещите ми с хората постоянно са били доста приятни, тъй като идват и питат: " Какво е това? О, в никакъв случай не съм виждал такова нещо!
Създадено през 1948 година, това транспортно средство има за цел да обезпечи на италианците на ниска цена превоз в следвоенните години. Постепенно се трансформира в един от знаците на италианския метод на живот. И до през днешния ден се употребява главно от фермери и притежатели на щандове на пазарите. Нов модел коства към 5000 евро, само че втора употреба може да се откри и за 1000.

Мощността на мотора варира от 10 до 175 конски сили, само че шумът му е този, който отличава това транспортно средство от останалите. С една дума - в случай че желаете да извършите усещане в града, качете се на ретро триколка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР