Десетки фенове на футболния Ботев Пловдив пристигнаха в София, за

...
Десетки фенове на футболния Ботев Пловдив пристигнаха в София, за
Коментари Харесай

Три автобуса с фенове на "Ботев" пристигнаха за протест пред гръцкото посолство

Десетки почитатели на футболния " Ботев " Пловдив дойдоха в София, с цел да стачкуват пред посолството на Гърция на улица " Сан Стефано ".

Три рейса и десетки коли потеглиха от Пловдив с желание последователите да изразят настояванията си за заслужено следствие на гибелта на Тоско Бозаджийски.


bTV Репортерите: Кварталът на агитките Кои са лицата на гръцките футболни ентусиасти? И за какво жителите на Солун се опасяват да приказват за тях?
Фенът на " Ботев " почина, откакто беше блъснат от автомобил в Солун в опит да избяга от сборичкване с локални последователи на ПАОК. Ултрас групата на " канарчетата " е побратимена с тази на другия солунски гранд - АЕК, а българските почитатели са били нападнати в кафене в центъра на града.

Снимка: Lap.bg

Семейството на 28-годишния Бозаджийски и приятелите му от агитката на " Ботев " упорстват у нас да се организира редом следствие с това на гръцките власи. След дейностите на проверяващите в южната ни съседка стана ясно, че един от задържаните за побоя е наследник на почитан служител на реда от отдела за битка с футболното безчинство в Солун.

Това е втори митинг на почитателите на " Ботев " след гибелта на Бозаджийски. На 10 януари те блокираха централни улици в Пловдив.
Фенове на " Ботев " Пловдив на митинг поради българина, погубен в Солун Стотици почитатели на футболния клуб блокира централна улица в града
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР