Десетки доброволци се включиха в пролетното почистване на лесопарк Боровец

...
Десетки доброволци се включиха в пролетното почистване на лесопарк Боровец
Коментари Харесай

Десетки доброволци почистиха лесопарк Боровец

Десетки доброволци се включиха в пролетното разчистване на лесопарк " Боровец " - за няколко часа участниците в екологичната самодейност почистиха лесопарка от битовите боклуци. оповестиха от община Ямбол. Акцията е отдадена на Деня на Земята 22 април.

За всички доброволци бяха обезпечени ръкавици и чували, а лесопаркът беше разграничен на зони, за всяка от които бяха избрани отговорници и място за събиране на отпадъците.

" Изхвърлянето на отпадъци измежду природата е един от огромните проблеми на обществото. Фактът, че толкоз доста доброволци се сплотиха в самодейността, ни дава религия, че ставаме все по-отговорни и загрижени за това, което се случва към нас. " - показват от община Ямбол.

Почистването беше проведено от общинското дружество " Паркове и зони за отдих и спорт " към община Ямбол, фондация " Тервелъ ", Превантивно-информационния център в Ямбол, Ямболската търговско-промишлена палата, локалната организация на КНСБ и други неправителствени организации.

Местните управляващи изрекоха признателност на основателите за основаната организация и на участниците, които отделиха време и сили, с цел да почистят лесопарк " Боровец ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР