Десетки доброволци от града ще могат да участват в снимките

...
Десетки доброволци от града ще могат да участват в снимките
Коментари Харесай

Аматьори и именити режисьори снимат 7 филма за Пловдив

Десетки доброволци от града ще могат да вземат участие в фотосите на 7 късометражни кино лентата, които ще бъдат снимани в идващите 7 месеца в града. Акцията КИНОПЛОВДИВ е част от деянията свързани с Европейска столица на културата.

Тя дава неповторимата опция хора, които се интересуват от кино да вземат участие в сходни планове на равна нога с одобрените експерти.

Филмите би трябвало да са въодушевени от града на тепетата. В тях могат да се включат всевъзможни доброволци и фенове, изясняват от фондация „ Пловдив 2019 ”.  Участниците в плана би трябвало да са навършили 18 години.

Режисьорските екипи, които ще основат филм за Пловдив са Петър Вълчанов и Кристина Грозева, Николай Тодоров, Павел Веснаков, Ралица Петрова, Димитър Кутманов, Любомир Младенов и Христо Симеонов.

Всички те са създатели на награждавани у нас и в чужбина филми.  Снимките стартират в Пловдив през месец юни и ще продължат до декември.

Когато 7-те късометражни кино лентата бъдат снимани, те ще бъдат обединени в един общ, който ще бъде показан в границите на Европейска столица на културата. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР