Десетки деца се събраха на едно място в Пловдив с

...
Десетки деца се събраха на едно място в Пловдив с
Коментари Харесай

Базар от деца за деца събра десетки малчугани в парк Бунарджик

Десетки деца се събраха на едно място в Пловдив с една концепция – към този момент ненужните движимости за някого да намерят своя нов притежател. Базарът под наслов „ НеНужното за теб е нужно за мен! ” се организира на 4 юни на пешеходната алея в парк Бунарджик.
Прочетете още
В самодейността са се присъединили родители и деца, които са разчистили домовете си и са приготвили облекла и играчки, които към този момент не са нужни на техните деца.

„ Десетки деца се събраха, с цел да продадат използвани, само че добре непокътнати движимости от и за деца. Случайни минувачи, както и родители научили за мероприятието разглеждаха, пазариха и избраха нужни неща, на които вдъхнаха нов живот на налични цени. Инициативата е в духа на екологичните хрумвания, щадящи ресурсите на Земята, а и фамилния бюджет ”, описа Ели Иванова от „ Добро желание ” пред TrafficNews .



Първите подкрепили концепцията, са били фамилии живели в чужбина, които към този момент са осведомени с сходни начинания.

" Намерихме огромна поддръжка в тяхно лице и всички, дружно с още доста други, които не съумяха да се причислят, продължаваме да развиваме концепцията, а точно деца да радват деца ", добави тя.

Следващият базар от деца за деца ще се състои през месец септември.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР