Десетки деца дойдоха да поиграят тенис с младата ни звезда

...
Десетки деца дойдоха да поиграят тенис с младата ни звезда
Коментари Харесай

Адриан поигра с деца преди „София оупън“

Десетки деца пристигнаха да поиграят тенис с младата ни звезда Адриан Андреев на спонтанен миникорт край елхата в мол „ Парадайз “.Талантът, който идващия сезон ще стартира под №2 в света при юношите, зарадва всички малчугани и с подписи. А момчетата и девойките не пропуснаха да показват волета, разигравания на мрежата и хъс да отбележат точка.
През 2018-а Андреев ликува с купата на двойки на откритото състезание на Съединени американски щати, завоюва и сребро при дуетите на младежките олимпийски игри, след това взе бронз на юношеския „ Мастърс “-а. А за триумфите си заслужи „ уайлд кард “ за шампионата „ София оупън “ от 3 до 10 февруари в „ Арена Армеец “.

За конкуренцията идват 7 играчи от топ 30 на света, в това число и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейцария).
Билетите към този момент са в продажба. Освен Андреев непосредствено от главната скица с „ уайлд кард “ ще стартира и Димитър Кузманов.

Същевременно Григор Димитров отпътува за Австралия, където на 30 декември стартира присъединяване си на шампионата в Бризбейн. Първата ни ракета ще има тежката задача да пази купата си от миналия сезон. След срутва през 2018-а, който го прати на 19-то място в международната класация, в този момент българинът ще бъде наставляван и придружаван от легендата Андре Агаси.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР