Десетки британски ученици бяха замесени в ужасяващ сблъсък, след като

...
Десетки британски ученици бяха замесени в ужасяващ сблъсък, след като
Коментари Харесай

Автобус с британски ученици на училищна ски екскурзия се блъсна в камион, след като шофьорът беше „разсеян от сателитната си навигация“

Десетки английски възпитаници бяха забъркани в отблъскващ конфликт, откакто водач на камион, „ заплеснат от сателитната си навигация “ се блъсна в техния двуетажен рейс по немски път.

Групата от към 60 деца от Ysgol Llanhari, в Rhondda Cynon Taf, Уелс, пътуваха в южна Германия, до момента в който бяха на път за ски курорт в Австрия. Изображенията от мястото демонстрират, че двуетажният рейс е мощно развален с части стъкло и парчета от транспортното средство, разпростряли се на повече от 100 метра.

Училището в Instagram разкри, че няма потърпевши възпитаници при конфликта. В него се споделя: „ Всички са добре – голяма признателност на немските служби за незабавна помощ. Издръжливостта на нашите възпитаници е явна през днешния ден. “

Децата, за които се счита, че са на възраст сред 14 и 17 години, трябваше да бъдат изпратени да заминат за Австрия, където ще продължат ски ваканцията си. И съгласно локалните отчети те са били на път за Залцбург, когато е станала злополуката.

Вие ли сте били забъркани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР