Десетки абонати може да останат без ток в първият ден

...
Десетки абонати може да останат без ток в първият ден
Коментари Харесай

Ето къде остават без ток ток във Варна и региона днес

Десетки клиенти може да останат без ток в първият ден от седвицата поради ремонтни работи по мрежата На 18.03.2019 година от 09:30 ч. до 11:00 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на: с. Крумово, с. Пясъчник, с. Радево, с. Ботево, с. Ново Ботево, Помпена станция Дулап кулак – община Добрич.

В интервала 18.03.2019 година – 19.03.2019 година от 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на: вилна зона на с. Константиново – клиентите, електрозахранени от МТП Черешова градина. В интервала 18.03.2019 година – 22.03.2019 година от 09:00 ч. до 16:00 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на: гр. Провадия – ул. Цоньо Тодоров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР