Десетият в Югозападната Трета лига Свобода (Пещера) стартира зимната си

...
Десетият в Югозападната Трета лига Свобода (Пещера) стартира зимната си
Коментари Харесай

Малката Електричка започна със Свобода

Десетият в Югозападната Трета лига Свобода (Пещера) започва зимната си подготовка с група от 20 футболисти, както и със седем сигурни контроли. Трима са напускащите тима, като Калоян Кунчев отива във Вихрен (Сандански). Новите попълнения също са три, измежду тях е и синът на Здравко Лазаров - Иван Лазаров, който до момента е играл за четвъртодивизионния Локомотив (Септември).

Към пещерци ще се причисли левият бранител Кристиян Джамов, който е младеж на Лудогорец. Джамов беше апетитен за един от най-големите гении в набор 1997 на разградчани, стигнал и до националния тим в своята възраст. От Разград обаче не му помогнаха в пътя му във футбола, като първо го стопираха при покана за проби от чужбина, а известно време по-късно го и освободиха. До дни към отбора би трябвало да се причисли още един футболист, млад и добре квалифициран.

Първата контрола на отбора е другата събота, 20-и януари, против юношите (старша възраст) на Ботев (Пловдив) въз основата на " канарчетата " в Коматево. Следват инспекции със Сокол (Марково) на 28-ми януари, на 11-и февруари с Чепинец (Велинград) и на 17-и другия месец с Чико-Бунара (Бяга). От 3-и до 9-и февруари Свобода (Пещера) ще взе участие на шампионата " Петричка пролет ", където ще изиграе три мача.

" Целта пред тима е оставане в Югозападната Трета лига. Напълно наясно сме, че шампионата и компликациите за нас стартират едвам в този момент, след Нова година. Всички тимове стягат редиците, тъй че знаем какво ни чака ", съобщи за Българска телеграфна агенция старши треньорът на Свобода (Пещера) Георги Мечечиев. Отборът му приключи с 23 точки на 9-о място в есенното класиране на Югозапад.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР