Десетият сезон на програмата Концерти на възглавници ще бъде открит

...
Десетият сезон на програмата Концерти на възглавници ще бъде открит
Коментари Харесай

"Концерти на възглавници" откриват десетият сезон сред природата

Десетият сезон на програмата " Концерти на възглавници " ще бъде открит с Брас Концерт на възглавници в планината.

На 1 септември от 11.00ч. за пета поредна година концертът ще гостува на Детския екостационар " Бели Брези ", заяви уредникът " Модо България ".

Брас квинтетът, приготвя програмата. Тя ще включва известни и танцувални творби. Лидер на състава е тромпетистът Ян Дунев, съпровождан от Атанас Маринов – тромпет, Владимир Петров – валдхорна, Явор Костов – цугтромбон и Георги Илиев – туба. Младите меломани ще могат да се срещнат с всеки от инструментите и със самите музиканти.

Един час преди концерта, в 10.00 часа, стартира безвъзмездна работилница на възглавници, където децата ще имат опцията да декорират своя лична възглавница за спомен. Всички посетители са поканени да останат и след концерта на пикник или игри измежду природата.

Детския екостационар " Бели брези " се намира по пътя от кв. " Бояна " към местността " Златни мостове " на 1км след разклона за Копитото. Билети за събитието се оферират на уеб страницата им, на място,ако са останали свободни места или в Музикална къща MUSIC PLAY на ул. " Шандор Петьофи " 55.



Подходящи аксесоари за концерта са одеалца за пикник, шалтета, палатки и чадъри за слънце. Препоръчва се по-ранно идване, заради трафика в планината в неделния ден, напомянт уредниците.

Мисията на " Концерти на възглавници " е да предлага класическа музика, поднесена от професионални музиканти от страната и чужбина. Концертите включват и запознаване с инструментите, композиторите и музикалните столетия както и тематични игри.



Брас Концерт на възглавници в планината е част от абонаментната Клубна стратегия на " Концерти на възглавници ". Пълна информация за нея може да намерите на уеб страницата им.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Концерти на възглавници (172)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР