Десетият поред филм от поредицата Бързи и яростни: Хобс и

...
Десетият поред филм от поредицата Бързи и яростни: Хобс и
Коментари Харесай

„Хобс и Шоу” без конкуренция: Остава най-гледаният филм у нас

Десетият подред филм от поредицата " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " безпроблемно продължава да е отпред на най-гледаните филми в киносалоните, сочат систематизираните данни от киносалоните. Историята, почнала в осмата част, в която в този момент двамата непонасящи се сътрудници Хобс и Шоу би трябвало да открият метод да върнат гибелен вирус и в това време да отстраняват неприятните, е гледана от към този момент 95 888 фенове и има 1 081 155 лв. доходи за десетте дни у нас.
 
На втора позиция е анимацията " Цар Лъв " - осъвременената версия на кино лентата от 1994 година, който е към този момент месец на екраните у нас. Върнатата за нов живот посредством компютърно анимиране история за Тимон, Пумба, Нал и Зазу , които оказват помощ на Симба да си върне още веднъж трона на Лъвската канара е гледана от 222 019 фенове и има 2 236 105 лв. доходи.
 
Трети по ред измежду най-гледаните филми е " Спайдър-мен: Далече от вкъщи " по комиксите на Стан Лий. Пътуването на Питър Паркър в Европа и приключенията му там са на екраните у нас към този момент месец и половина, като са ги гледали 70 391 фенове и имат 768 644 лв. доходи от билетите им.
 
На четвърта позиция е анимацията " Сами у дома 2 ", продължение на кино лентата отпреди три години. Приключенията на териера Макс, който има и нов собственик - бебето Лиъм, както и нови другари като Ристър и три циркови тигри, са към този момент девет седмици на екраните у нас и са ги гледали 88 178 фенове и имат 839 458 лв. доходи.
 
Пето място е за основания по претекстове от анимацията на " Дисни " от 1992 година - " Аладин ". Базираната по " Приказки от 1001 нощ " и комбинирана и с нови детайли и сюжет музикална история за крадеца Аладин, който благодарение на вълшебното чердже и лампа с джин ще би трябвало да завоюва принцеса Жасмин, е на екраните у нас към този момент трети месец, като за това време е гледана от 153 939 фенове и има 1 596 830 лв. доходи.-->
 
На шесто място е анимацията " Играта на играчките: Пътешествието " - четвърти филм от поредицата. Познатият към този момент Уди и правилният му приятел Бъз " Светлинна година " търсят своята другарка Бо Пийп към този момент седма седмица у нас и за това време пътешествието им е гледано от 34 758 фенове и имат 316 874 лв. доходи.
 
Седмо място измежду най-гледаните филми е за хоръра " Анабел 3 ". Разказът за протичащото се към злокобната кукла, която този път е заключена в специфична стая, само че несъзнателно събудена от деца, е гледан към този момент от 34 500 фенове и има 299 077 лв. доходи за съвсем два месеца на екраните у нас.
 
Осмо място в топ 10 е заето от " Мъже в черно: Глобална опасност ", продължение на едноименната трилогия по претекстове от пет комикса на Лоуел Кънингам. Новият прочит на работата на свръхсекретната организация за надзор над чуждоземните пришълци е към този момент втори месец на екраните у нас и е гледан от 36 714 фенове и има 410 034 лв. доходи.
 
Единствената премиера от предишния уикенд - анимацията " Надалеч поети ", е на девето място по зрителски интерес. Създадената по романа на Оле Лунд Киргегард от 1970 година рисувана история за Омар с летящ килим, който би трябвало да върне диаманта на Ел Фаза, е гледана от 354 фенове и има 2 337 лв. доходи за първите три дни у нас.
 
Десето място е за екшън-комедията " Ченге чартърен " с Кумейл Нанджиани и Дейв Батиста. За пет седмици протичащото се с лидер на " Юбер " - такси и служител на реда, който би трябвало да открие убийците на колегата си, е гледано от 10 739 фенове и регистрира 94 386 лв. от билетите им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР