Десетина колеги от парашутната бригада на военния Ангел Желязков са

...
Десетина колеги от парашутната бригада на военния Ангел Желязков са
Коментари Харесай

Колеги на Ангел, заклал полицая Добромир заради фаталната дознателка Люба, с ексклузивни разкрития пред БЛИЦ за военния

Десетина сътрудници от парашутната бригада на военния Ангел Желязков са се събрали пред военния съд в Пловдив. Младите мъже споделиха пред БЛИЦ, че са тук, с цел да поддържат сътрудника си и другар. Подчертаха, че Ангел не е употребявал алкохол, и че 0,5 промила, които дрегерът е отчел в нощта на убийството, може да се получат от една бира.

„ Ние не можем да повярваме в това, което пишат за него. Познаваме Ангел от 15 години. Никога не е бил нападателен. Не е споделял да има проблеми у дома. Какво да си мислим и по какъв начин да реагираме, откакто служителят на реда е отишъл в дома му да го тормози и да се кара с него. Ние не знаем дали служителят на реда не е извадил револвер и не го е насочил към Ангел “, това описаха пред БЛИЦ сътрудниците на обвинения.

БЛИЦ напомня, че поминалата нощ в Пловдив военният от 68 парашутна бригада Ангел Желязков прободе на няколко места с нож служителят на реда от Сопот Добромир Лазаров. Смъртоносният удар е бил в сърцето. Сопотският служител на реда издъхна в болничното заведение.

Разпрата стана поради дознателката Люба Алексова, която е живеела от няколко години на фамилния начела с военния. Преди повече от година обаче Люба почнала работа като служител на реда в РУ-Карлово. Лазаров пък е бил дълги години чиновник на полицейския сектор в Сопот.

Двамата са имали връзка, а преди няколко месеца Лазаров е прекратил връзки с дамата, с която е живеел. Няколко дни преди да тръгне към Пловдив на последния си съдбовен път, той се е обаждал непрестанно на Желязков по телефона. Имало е кавги и разправии за Люба. Във съдбовната нощ Лазаров се е обадил и е споделил, че потегля към Пловдив, с цел да се схванат като мъже.

БЛИЦ напомня, че погребението на служителя на реда Лазаров ще е през днешния ден в Сопот.

Също през днешния ден, в 11 часа във Военен съд Пловдив ще се гледа мярката за неотклонение на военния.


Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР