Десетилетия след приключването си, един от най-култовите сериали на 90-те

...
Десетилетия след приключването си, един от най-култовите сериали на 90-те
Коментари Харесай

Ще има ли нов сезон на Приятели

Десетилетия след приключването си, един от най-култовите сериали на 90-те продължава да се радва на необикновена известност. Милиони хора по света не престават да превъртат старите епизоди с приключенията на Рейчъл, Моника, Фийби, Джои, Чандлър и Рос и да вършат лафовете от шоуто още веднъж настоящи.

За тяхна наслада най-популярната актриса от него - Дженифър Анистън, неколкократно загатна, че може да се заеме с работа по нов сезон.



" Преди " Приятели " да завърши, хората питаха дали ще има още. С Кортни Кокс и Лиса Кудроу си говорихме за това и си представяхме да го създадем. Това в действителност беше най-хубавата работа, която съм имала ", споделя Анистън в изявление за InStyle.

Не се съмняваме, че това е била най-любимата й роля - актрисата е получавала по 1 милион $ на епизод.

 Снимка 371468

Не всички от актьорския състав на ситкома обаче са във екстаз от концепцията той да има продължение. " Знам, че Мат Лебланк не желае да го питат за допустимо продължение ", разяснява Анистън. Актьорът, изиграл Джои, се пошегува, че надали някой желае да види по какъв начин героят му си прави колонскопия.

 Снимка 371467

Каквито и да са настроенията към продължение на " Приятели ", ориста на шоуто ще зависи от колоси като Netflix или Amazon. Ако ли не, Анистън се заканва да събере дамската група от сериала и да направи продължение, наречено " Златните девойки ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР