Десетилетие от началото на тяхната връзка Радина Кърджилова и Деян

...
Десетилетие от началото на тяхната връзка Радина Кърджилова и Деян
Коментари Харесай

Радина Кърджилова и Деян Донков мислят за още едно дете

Десетилетие от началото на тяхната връзка Радина Кърджилова и Деян Донков все по този начин споделят положително и неприятно в живота и на сцената. Ежедневието им е озарявано от слънчевия темперамент на техния наследник Христо, който има не едно, а две златни сърца. И в действителност двамата напълно съществено биха затвърдили щастието си с още едно дете.

Деян Донков знае по какъв начин да споделя истории. Точно, както би трябвало да умее един режисьор. И както като подобен той прави в постановката " Любовникът " на Харолд Пинтър, в която с Радина са в основните функции. Тя неслучайно завоюва премия " Аскеер " за впечатляващата си игра в спектакъла и от своя страна дава оценка 10 на своя режисьор и сътрудник.

Снимка: Евгений Милов

" На сцената е по-трудно, когато играеш с твоя човек, който е сътрудник в живота ти. Много, доста по-трудно е. Колко ние се потим. Трудно е. Сега се възнамерявам върху това, че когато той не е сигурен или не е в добра кондиция. Във всеки един миг мога да го усетя. Или в случай че фалшивее. Или аз върша нещата не както би трябвало. Публиката надали би усетила, само че той сигурно ", споделя Радина и добавя:

" Той знае какво желае. От текста, от мен. Изцежда на най-много това, което му е нужно, с цел да доближи до истината. Което той търси. Към подобен вид работа най-голямото благосъстояние е да подходиш с огромно доверие. И мисля, че по тази причина колкото и да ни е мъчно, толкоз ни е и прелестно да играем " Любовникът ". С всяко зрелище се раждат нови и нови неща. Гледаме да се надграждаме. "

Пълното изявление с Деян и Радина гледайте в Ladyzone.bg:
Деян Донков и Радина Кърджилова: Синът ни има две златни сърца. Сериозно си мислим за още едно дете 10 години обич. Как се означават? Според нея: Да, със женитба. Според него: С апокалиптична женитба!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР