Десети лунен ден е глътка свеж въздух след трудните предходни

...
Десети лунен ден е глътка свеж въздух след трудните предходни
Коментари Харесай

Днес е 10-ти лунен ден: задава се глътка свеж въздух след трудните моменти

Десети лунен ден е глътка пресен въздух след сложните предишни лунни дни и изключително девети лунен ден. Днешният ден е ден на съзидаващата и сплотяващата сили. Днес самоуверено започвайте грандиозни каузи и планове!

Особено значимо е в този ден да бъдете колкото се може повече със фамилията си. Идеално време да организирате фамилна вечеря, да бъдете с хората, които обичате и ви обичат.
 L`oreal Professional Serioxyl Denser Hair: Гъстата коса към този момент не е единствено фантазия! Edna предлага L`oreal Professional Serioxyl Denser Hair: Гъстата коса към този момент не е единствено фантазия!
Това е ден на пожертвования, ден на видоизменение на вътрешната природа. Денят е обвързван с излизането на индивида на личния му път, със самовглъбяването, с включването на кармичната памет. През този ден излизат нескрито тайните източници на знанията.

Много добър ден за отмора, само че дейна отмора: остатъкът от сили през този ден е добре да се насочи към подсилване на здравето. Благоприятен ден за примирие, за привършване на домашните спорове и несъгласия, за среща с родственици.

Освен рекомендациите да поддържате връзка повече със фамилията и рода си, не е целесъобразно през днешния ден да влизате в каквито и да било спорове. Не замърсявайте ненужно силите си. Постарайте се да запазвате успокоение и доброжелателност.

Днес е изключително удобен ден за занимаващите се със фамилен бизнес. Всички планове, хрумвания, инициативи, стартирани през този ден, просто са „ обречени” на триумф.

Още:
Древният хороскоп на атлантите, който разкрива личността ни Какво сакрално значение носи последната цифра от годината ви на раждане? Каква жена си съгласно римския хороскоп Каква си ти съгласно античния тибетски хороскоп Каква жена си съгласно античния египетски хороскоп?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР