Десетата благотворителна инициатива на Фондация Св. Св. Константин и Елена

...
Десетата благотворителна инициатива на Фондация Св. Св. Константин и Елена
Коментари Харесай

Над 5000 лв. събра благотворителната кампания „Мартеници 2020“ на Фондация Св. Св. Константин и Елена

Десетата благотворителна самодейност на Фондация Св. Св. Константин и Елена за продажба на ръчно направени мартеници събра над 5000 лева Средствата са в поддръжка на 110 деца в неравностойно състояние от центровете за настаняване от фамилен вид „ Изгрев “ и „ Другарче “ във Варна и Центъра за специфична просветителна поддръжка „ Св. Св. Кирил и Методий “ в с. Кривня. За трета поредна година благотворителната акция се реализира със съдействието на варненския общински консултант Марица Гърдева, която подари безплатно повече от 6 хиляди ръчно направени мартеници, направени от напълно естествени естествени материали.

За поредна година дарителската акция получи необятна социална поддръжка, като в самодейността участваха повече от 50 компании, организации и частни лица от цялата страна. Фондацията благодари на всички донори, подкрепили акцията. Средствата ще бъдат изразходвани целево за организацията на свободното време на децата по тяхно предпочитание – визити на кино, концерти, спортни събития, летни лагери, участия в креативен планове и културно-образователни начинания.

На 1 март Фондацията съблюдава традицията и всички деца от институциите, които подкрепя получиха мартенички и сладкиши. Мартенички получиха и възрастните хора, настанени в домовете „ Гергана “ и „ Св. Йоан Златоуст “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР