Десет военно-разузнавателни патрулни превозни средства БРДМ-2 са доставени от Русия

...
Десет военно-разузнавателни патрулни превозни средства БРДМ-2 са доставени от Русия
Коментари Харесай

Вучич: доставките на военна техника от Русия в Сърбия отговарят на всички стандарти

Десет военно-разузнавателни патрулни транспортни средства БРДМ-2 са доставени от Русия в Сърбия в сходство с всички правила на интернационалното право , разяснява сръбският президент Александър Вучич в отговор на въпрос за пречките пред доставката на съоръжение от Румъния , оповестява ТАСС.

" Що се отнася до вашия въпрос, не бих желал да приказвам за това. Сега най-важното е, че ние, спазвайки нормите на интернационалното право , в сходство с договорните отговорности на Сърбия и Русия, успяхме да доставим транспортни средства на територията на Сърбия. Как и от кое място са доставени - това е наш проблем, не е опит да се избегне отговор, всичко е в сходство със закона и единодушието на Русия и Сърбия ", изяснява Вучич.

По-рано, на гала по предаване на бронирана техника той разяснява, че " ние бяхме възпрепятствани да използваме Дунав , само че по въздух ни се получи. "

Вучич добавя, че съветските доставки на военно съоръжение за Сърбия доста усилват бойната подготвеност на сръбските въоръжени сили и е признателен на съветския народ, президента Путин и министъра на защитата Шойгу за подарените бронирани машини .
 Румъния блокира доставка на съветски танкове за Сърбия
Румъния блокира доставка на съветски танкове за Сърбия

Задържани и иззети са 30 танка и 30 бронетранспортьора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР