Десет териториални структури на Националната агенция за приходите (НАП) имат

...
Десет териториални структури на Националната агенция за приходите (НАП) имат
Коментари Харесай

10 офиса на НАП с нови банкови сметки за плащане на данъци и осигуровки

Десет териториални структури на Националната организация за приходите (НАП) имат нови банкови сметки за заплащане на налози и осигурителни вноски от 1 август.

Става въпрос за  всички офиси на Национална агенция за приходите в град София , в това число дирекция „ Средни данъкоплатци и осигурители “ – София, както и за офисите на Национална агенция за приходите в Габрово, Добрич, Кърджали, Монтана, Перник, Русе, София-Област, Стара Загора и Ямбол.

Причината е вливането на „ СИБАНК “ ЕАД в „ ОББ “ АД.

От 1 август всички заплащания от сдружения, регистрирани на територията на тези офиси, както и от физически лица с непрекъснат адрес там, би трябвало да стават по новите сметки.

Самите сметки може да откриете на уеб страницата на приходната организация - www.nap.bg

Също от 1 август всички клиенти на досегашната СИБАНК имат заменени IBAN номера на сметките си, съдържащи името на обединената банка – UBBS. Промяната се отнася единствено до клиентите на някогашната СИБАНК, която се сплоти с ОББ при започване на февруари. Тя е техническа и няма да се отрази на сметките им или обвързваните с тях банкови артикули и услуги.

Настоящите им IBAN-и ще останат годни до края на декември 2018 година

Информация за новите номера на сметките си могат да получат в комфортен за тях клон на ОББ или от особено създадения IBAN конвертор на корпоративния уебсайт на банката: https://www.ubb.bg/unitedforyou
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР