Десет процента от мъжете и седем процента от жените не

...
Десет процента от мъжете и седем процента от жените не
Коментари Харесай

10% от мъжете и 7% от жените са сексуални маниаци

Десет % от мъжете и седем % от дамите не са способни да управляват своето полово увлечение, откри американско проучване, представено от в. "Мирър ".

Екипът на проф. Джена Дикинсън от университета в Минесота стигнал до извода, че мъжете, по-често от дамите, не могат да управляват своето полово държание. Но разликата сред двата пола в това отношение не е доста огромна.

Американските експерти акцентират смисъла на социално-културния подтекст по този въпрос. Така да вземем за пример хората с ниски приходи са по-склонни към полов тормоз спрямо по-заможните мъже и дами. Но освен това равнището на обучение никога не е обвързвано с контрола над половия нагон. Психиатрите смятат, че предразположението към полово принуждение се следи при хора както със приблизително, по този начин и с висше обучение.

Основния фактор за увеличението на броя на евентуалните полови фанатици специалистите свързват с всеобщото разпространяване на порнографско наличие в интернет и с отсъствието на табута по половите въпроси в обществото. В проучването на американския екип са взели присъединяване 2325 души на възраст сред 18 и 25 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР