Десет причини заради които протестира изброява младият ппедприемач Георги Иванов.

...
Десет причини заради които протестира изброява младият ппедприемач Георги Иванов.
Коментари Харесай

Младият предприемач Георги Иванов протестира заради десет причини

Десет аргументи поради които стачкува изброява младият ппедприемач Георги Иванов. Той сподели отхвърли да бъде страхливец и тези дни е на митинга, с цел да изиска сметка на властта за сваето бъдеще и бъдещето на България.
1) Защото Министър-председателят на страната ни купува къща на любовницата си за 5 милиона евро. Можете ли да си визиите какъв брой пари в действителност има този човек, щом заделя 5 милиона за къща на любовницата си? Не шкафчета - цели стаи има!

2) Защото основният прокурор на Република България се прави на заплеснат и освен, че отхвърля да проверява Борисов и Пеевски за крупните корупционни схеми, в които и двамата са забъркани, само че и си разрешава да влиза показно с въоръжени мъже в единствената институция, която си разрешава намерено да подлага на критика статуквото. Заради два СМС-а! Дори въпросните съветници в действителност да са създали нещо незаконно, айде малко да стартираме да приоритизираме проблемите, става ли?

3) Защото Гешев и прокуратурата му с цялата си безочливост пускат изборни и изфабрикувани “доказателства” по медиите си. По малкия екран бе хора? Това го няма на никое място преди да е завършило следствието! Нали сякаш имаше хипотеза за непорочност? На всичкото от горната страна доказателствата им са толкоз зле скалъпени, че още същия ден няколко разнообразни аудио специалиста ги разобличиха, че са монтаж.

4) Защото две от трите ни национални малките екрани Нова и Българска национална телевизия, както и националното ни радио са изцяло завладяни от властта. Не на 111-то място по независимост на словото ще сме, а на 211-то!

5) Защото унищожиха природата ни и ни изясняват най-нагло, че “това са подпорни стени”. За някой различен милион повече са подготвени даже Рилските езера да съсипят! АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО!

6) Защото съзнателно не се вършат промени в просветителната система и няма действителни опити за интеграция на малцинствата. Ама и тях ги разбирам де - колкото по-прост народ, толкоз по-лесен за манипулиране. Хайде пробвайте да дадете на някого от младежите на митингите по 50 лв.!

7) Защото разчитаме на Васил Божков, най-големият мафиот от прехода, да свърши нашата работа и да смъкна корумпираното ни държавно управление. Та нали след това той ще се намърда там?

8) Защото за 30 години няма нито един политик вкаран в пандиза. Е по какъв начин след това да спрат да крадат като знаят, че няма да има последици, даже да бъдат хванати?!

9) Защото Европа и Щатите от доста години насам МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, че България я ръководят мутри от СИК и Мултигруп. Бъдете сигурни, че leak-налата грама на дипломат Брайърли всичките са я чели, само че си траят, тъй като по този начин им е угодно. Ние не сме просто една външна граница на Европейския Съюз, ясно ли е!

10) Защото от 240 национални представителя НИТО ЕДИН не се осмелява да изрече на глас името " Пеевски ", който към този момент и за дребните деца е ясно, че е същинският държател на страната. Разбира се, че ще окупира всички основни служби, комисии, организации и министерства. Като никой нищо не му споделя какво очаквате? Нито един от тези 240 души не заслужава да е още веднъж в ръководството. НИТО ЕДИН. Страхливци!

Върховенство на закона, арести и затвор. За образец на всички бъдещи политици.

Ако би трябвало младото потомство и партия ще си създадем, и на море няма да вървим, но тая подигравка повече няма да я поносим!

Ето по тази причина стачкувам. #МутриВън!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР