Десет пътници са били откарани в болница, след като самолет

...
Десет пътници са били откарани в болница, след като самолет
Коментари Харесай

10 души ранени при инцидентът с български Боинг в силна турбуленция

Десет пасажери са били откарани в болница, откакто аероплан на българската чартърна самолетна компания ALK Airlines попадна в мощна турбуленция над Южен Тирол, заяви профилираното издание " Авиейшън Хералд ", представено от бТВ.

Машината, модел " Боинг 737 ", със 121 пасажери на борда е летяла по маршрут от Прищина до Базел/Мюлуз. Попаднала е в турбуленция 30 минути преди кацането в Базел.

Представител на самолетната компания разяснява пред " Труд ", че екипажът се е справил ослепително и машината е кацнала сполучливо и в точния момент и единствено един пасажер е получил пострадвания.

" Авиейшън Хералд " обаче цитира пасажери, по думите на които някои от седалките безусловно са се откачили при мощното друсане.

Един от притежателите на самолетната компания разяснява пред онлайн изданието на " 24 часа ", че още след излитането е имало лека турбуленция, само че след нея част от пасажерите са откопчали коланите си, а жена е отишла в тоалетната и неустойчивостта я е заварила точно там. По думите му информацията от екипажа е била за двама потърпевши.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР