Десет основни проблема беше визирал в предизборната си кампания новият

...
Десет основни проблема беше визирал в предизборната си кампания новият
Коментари Харесай

Здравко Димитров обяви с какво ще се заеме първо като кмет на Пловдив

Десет съществени казуса беше визирал в предизборната си акция новият кмет на Пловдив и някогашен регионален шеф Здравко Димитров, на брифинг през днешния ден той сподели, че първия, с който ще се заеме съществено, е трафикът. Разрастването на индустриалните зони към Пловдив доведоха до увеличение на популацията, оттова и колите, тъй че улиците са задръстени съвсем през целия ден. Днес в наличието на Менда Стоянова, депутат от ГЕРБ и един до друг с предходния кмет Иван Тотев, Здравко Димитров удостовери концепцията за последователност в ръководството и довършването на всички огромни планове.

Ако съблюдава всичките си обещания, Здравко Димитров би трябвало да построи 6 нови детски градини, да сътвори непрекъснато настояща кметска приемна, да понижи налог МПС и други Най- бързото и лесното, което съгласно него може да стане, е да се сътвори тази приемна, в която да постъпват цивилен сигнали. На брифинга през днешния ден бяха показани и новите районни кметове, един от тях определен на първи тур, останалите на балотаж и всички те от ГЕРБ. В предходната администрация имаше едно изключение- областен кмет на Южен беше Борислав Инчев от ВМРО- Разузнавателна служба на ФРГ, само че властта към този момент е напълно синя. Присъстваха и новоизбраните 17 общински съветника, които са по- малко от предходния мандат, по тази причина пък ще вземат решение дружно с още девет партии, изпратили свои представители в локалния парламент. Здравко Димитров отхвърли да вършат коалиция с която и да е от тях, само че практиката ще покаже по какъв начин те по този начин или другояче ще се образуват, тъй като другояче няма да има болшинство. 
На репортерски въпрос дали ще направи проверка на предходното ръководство, Здравко Димитров отговори утвърдително. Обеща и да няма " метла " в общинската администрация, само че посочи, че всеки властник идва с екипа си. 
На въпрос към предходния кмет пък по отношение на политическото му бъдеще, Иван Тотев отговори- " Не знам, Здравко Димитров ще каже ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР