Десет години след фатален обир, завършил със смърт за жертвата,

...
Десет години след фатален обир, завършил със смърт за жертвата,
Коментари Харесай

Разкриха убийство отпреди десет години в Пловдив

Десет години след съдбовен грабеж, приключил със гибел за жертвата , най-накрая стана явен причинителят на действието. Задържаният за 72 часа и притеглен като обвинен 32 годишен мъж е оголен след следствие на чиновници от отдел " Тежки закононарушения " на Групово дело Полиция- София и на пловдивските криминалисти.
Двама са били нападателите на 56 годишната жена, която се е прибирала вкъщи и е била нападната на стълбите след входната врата. И двамата на по 22 години. Единият е дръпнал дамската и чанта и побягнал, само че тя оказала опозиция и била влачена от нападателя . Когато почнала да вика за помощ, той я пробол пет пъти в региона на корема и предмишницата. Нападението е станало на 30 септември 2009 г в Пловдив. Въпреки лекарската интервенция, осем дни по-късно дамата умира в болничното заведение . Първоначално причинителят не е бил открит, а предходната година делото е обновено и са осъществени спомагателни дейности по следствието. Съучастникът на обвинявания в тежкото закононарушение е умрял в това време при тежка злополука. 
Задържаният 10 години след убийството мъж е обвинен за лишаване на непознати движими движимости с приложимост на мощ и причиняване на междинна телесна щета, от която след това настава гибелта на жертвата. За това закононарушение законът планува наказване от 15 до 20 г затвор, пожизнен затвор и пожизнен затвор без право на подмяна. Предстои да се гледа мярката за неотклонение в Окръжен съд- Пловдив. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР