Десет години поред Лионел Меси и Кристиано Роналдо печелят Златната

...
Десет години поред Лионел Меси и Кристиано Роналдо печелят Златната
Коментари Харесай

Големите Меси и Роналдо вече са малки хора

Десет години подред Лионел Меси и Кристиано Роналдо печелят „ Златната топка “ и съвсем всички самостоятелни награди. Двамата са идолите на актуалния футбол. Може би най-хубавите в цялата история. На 24 септември тяхното великолепие не се промени, само че за света те към този момент са дребни хора. Глезльовци, които не могат да губят.
Неведнъж Роналдо е намирал мотив да не види по какъв начин награждават Меси. Обратното също е правилно. Ерата им към този момент завършва и вместо да подадат щафетата, те просто избягаха от огромната сцена на кралската фестивална зала в Лондон. Конфузно бе да се разгласи идеалният тим на ФИФПро с девет души. Липсваха Лео и Кристиано. Кой ли не откри време за разходка до Темза, единствено те – не.
За повторно в последния месец Лука Модрич победи с лична премия. И очевидно положителното птиченце за повторно подшушна на Роналдо, че е… втори. Португалецът загърби човек, с който пет години дели съблекалнята в „ Реал “. Да, евентуално Роналдо щеше да е отново №1 поради Шампионската лига. Но не и в годината, когато Хърватия направи футболно знамение. Сори, Кристиано, Лука го заслужи. Социалните мрежи са залети от марката LM10. Сори, Лео. За Лука Модрич става дума.
Галата на ФИФА е въпрос на почитание. На почитание към играта. На почитание към идващото потомство. На почитание към Цар Футбол! Роналдо и Меси не го демонстрираха. Жалко, по този начин не вършат огромните!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР