Десет гайдари, сръбски духов оркестър, гръцкият изпълнител Аристос Константину и

...
Десет гайдари, сръбски духов оркестър, гръцкият изпълнител Аристос Константину и
Коментари Харесай

Мъжът на Емилия стана на 45 с Камелия

Десет гайдари, сръбски духов оркестър, гръцкият реализатор Аристос Константину и Камелия свириха и пяха на грандиозното празненство по случай рождения ден на Жорж Башур и годишнината от сватбата им с Емилия. Голямата балканска звезда Амар Гиле бе гвоздеят на програмата, който дружно със своя бенд извърши едни от най-големите сръбски шлагери.



Сълзи в очите на всички провокираха прочувствените осъществявания на Емилия, която поздрави брачна половинка си и гостите с песни на Лара Фабиан, Ищар и с някои от най-красивите си балади. Талантливите артисти огласяха до ранни зори залата на прочут столичен хотел, а всички посетители бяха очаровани от грандиозния театър и хубостта на балканската музика.



Направи усещане, че измежду изявените колежки на Емилия с покана е удостоена единствено Камелия, дружно с нейния Цветин. Явно останалите фолкаджийки не са достатъчн близки до Жорж.



Бизнесменът Башур, който е родом от Сирия, стана на 45 години. Той към този момент има едни брак зад тила си- с рускиня, от която има две деца. Синът му Феди почина благата година през май след тежка злополука. Малко по-късно гой и Емелия подписаха публично в София.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР