Десет души са убити вчера при нападение, извършено от въоръжени

...
Десет души са убити вчера при нападение, извършено от въоръжени
Коментари Харесай

Убиха 10 души при нападение на център за наркозависими в Мексико

Десет души са убити през вчерашния ден при нахлуване, осъществено от въоръжени мъже против център за лекуване на наркомани в мексиканския град Ирапуато , заяви Ройтерс. Агенцията се базира на управляващите на щата Гуанахуато, където се намира градът.

Гуанахуато, Централно Мексико, е един от районите, най-силно наранени от насилието, обвързвано с незаконните банди, с което президентът Андрес Мануел Лопес де Обрадор бе заречен да се оправи. Въпреки карантините ограничения, наложени поради пандемията от ковид, в Мексико убийствата не престават да бележат рекордно високи нива.

Властите на щата Гуанахуато оповестиха късно нощес, че по предварителна информация трима незнайни нападатели са разкрили пукотевица в център за лекуване на наркозависими в Ирапуато. Центърът и преди е бил нападнат от престъпни групировки, водещи борба за превъзходство в бизнеса с дрога.

През септември 2017 година 14 души бяха убити и няколко бяха ранени при нахлуване на гангстери против рехабилитационен център в северния град Чиуауа .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР