Десет души от едно семейство са сред загиналите в трагичната

...
Десет души от едно семейство са сред загиналите в трагичната
Коментари Харесай

10-членно семейство, учителка, кметски сътрудник и майка с близнаци сред загиналите на Струма

Десет души от едно семейство са измежду починалите в трагичната злополука на автомагистрала " Струма ", оповестява " Слободен щемпел ".

" Цялото ми семейство изгоря ", споделя пред медията господин Яхи от Скопие-Север, който губи 10 родственици в автобуса-ковчег, в това число и членовете на семейство Мухаджери, с които имал родствена връзка.

Семейството пътувало за отмора в Истанбул.

По информация на македонската медия измежду жертвите са начална учителка от село Студеничани и щерка ѝ, която била малолетна.

Сред починалите имало и кметски помощник, който в Истанбул чествал рождения си ден с приятелката си, която също е умряла.

Разследващи от мястото на събитието описват пред кореспондент на, че пред междинната врата на рейса има изгоряла жена с две деца на ръце, евентуално близначета.

В момента те ревизират за в допълнение гориво - бензин, тъй като дизелът мъчно експлодира, а рейсът е бил дизелов. Един от оживелите е разказал пред македонския министър председател, че били събудени от мощна детонация.

По първични данни в рейса са пътували общо 52 македонски жители, 45 от които са починали, а 7 са настанени в " Пирогов ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР