Десет дни преди големия финал на Един за друг“ играта

...
Десет дни преди големия финал на Един за друг“ играта
Коментари Харесай

Старт на полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“

Десет дни преди огромния край на „ Един за различен “ играта в най-романтичното предаване в телевизионния ефир става все по-оспорвана, а тестванията - по-амбициозни. Регламентът в надпреварата ще се промени и всяко предизвикателство ще бъде битка за оцеляване за двойките.
 Виктория и Явор
Изненадваща поява на финалистите от третия сезон на риалити формата Поля и Митко ще развълнува участниците, които ще споделят размишления и страсти с новодошлите. Каква е ролята на младото семейство и ще се окаже ли тя от решаващо значение, не пропускайте тази сряда в 20:00 ч. по NOVA.
 Виктория и Георги
Пет двойки се впускат в полуфиналните тествания в сантименталната конкуренция, откакто предходната седмица предаването напуснаха Александрина и Иван. Начело в генералното класиране към този момент са Димана и Христо, а в дъното на класацията остават Виктория и Георги.
 Поля и Митко
Още в първата рискова игра те ще получат късмет да покажат какъв брой мощно желаят успеха. Този път сътрудниците ще могат да вършат залозите си дружно, само че ще съумеят ли да преценяват вярно до каква степен стигат опциите им, гледайте на следващия ден вечер в „ Един за различен “.
 Габриела и Десислав
Първата полуфинална борба ще качи кандидатите за успеха на 40 метра над земята в нестабилна и кална кола, а с цел да завоюват залозите си, двойките би трябвало да открият и подредят вярно буквите на специфична дума. Ще се затруднят ли участниците с тестването и ще преодолеят ли част от дамите уплахата си от високо, ще стане ясно в новия епизод на „ Един за различен “.
 Димана и Христо
С какво още ще би трябвало да се оправят участниците в идната седмица? Ще съумеят ли да сътрудниците да създадат непостижимото, с цел да потвърдят любовта си? Кои двойки ще влязат в Топ 4 на четвъртия сезон на „ Един за различен “ и коя ще се раздели с шанса за победа на метри от финала, не пропускайте в новите епизоди на „ Един за различен “ – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в на „ Един за различен “, и формалния на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР