Десет бързи производства с деветима задържани за 24 часа в

...
Десет бързи производства с деветима задържани за 24 часа в
Коментари Харесай

Деветима са задържани при полицейска операция в Смолянска област

Десет бързи производства с деветима арестувани за 24 часа в полицейския арест са резултатите от извършената профилирана полицейска интервенция на територията на област Смолян, осведомят от ОДМВР- Смолян.

``
реклама

При акцията са открити лица, шофиращи под влияние на наркотични субстанции, както и няколко случая на владеене на дрога. Образувани са и бързи производства за ръководство на нерегистрирани коли, за транспортиране на дърва за огрев без документ, за владеене на боезприпаси.

Срещу 33-годишен мъж с букви В.М. от Смолян са формирани две бързи производства за ръководство на автомобил след приложимост на опиати и за владеене на 8 шишенца с метадон. Още две дози метадон, съхранявани в същите опаковки са открити и в 37- годишния К.П. в Смолян. При полицейската интервенция е засечен и трети случай на владеене на метадон при 41-годишния М.Б. от регионалния град. Срещу него се води още едно произвеждане, откакто в дома му са открити муниции за огнестрелно оръжие без позволение.

Двама водачи, управлявали колите си след приложимост на марихуана и амфетамини също са арестувани при акцията. В Девин е открит водач, транспортирал с персоналния си автомобил дърва за огрев без превозен билет.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР