Десантчиците 80-та отделна десантно-щурмова бригада от Лвов разказаха за унищожаването

...
Десантчиците 80-та отделна десантно-щурмова бригада от Лвов разказаха за унищожаването
Коментари Харесай

Лвовските десанчици унищожиха 50 псковски "сини барети" в 14-часов бой

Десантчиците 80-та обособена десантно-щурмова бригада от Лвов описаха за унищожаването на окло 50 съветски десантчици от Псков и бронираната им техника.

" Наскоро при опит на на съветските нашественици да прережат стратегически значимо трасе в Донецка боласт, проектите им бяха провалени от нашите десантчици. Боят стартира, откакто към украинските позиции неусетно се опита да се приближи вражеска диверсионно-разузнавателна група. С огън от автоматизираното си оръжие, нашите момчета ги накараха да правят отстъпка ", декларират от 80-та обособена десантно-щурмова бригада на ДЩВ (десантно-щурмови войски) на ВСУ, представени от " Украинская истина ".

" Но окупаторите не се стопираха и по-късно, подкрепени от бранирана техника, още веднъж потеглиха в офанзива. Лвовските десантчици им устроиха " топла среща ". Най-напред с точни изстрели от противотанкови системи NLAW те изпепелиха бойните машини на десантчиците и пристъпиха към унищожаването на съперника. Нашите воини демонстрираха мужъство и подвиг в хода на яростния пердах, който продължи 14 часа ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР