Дермът Дезмънд казва, че на икономиста проф. Джоузеф Стиглиц не

...
Дермът Дезмънд казва, че на икономиста проф. Джоузеф Стиглиц не
Коментари Харесай

Дезмънд се стреми да попречи на икономиста Стиглиц да действа като експертен свидетел в делото за клевета Panama Papers

Дермът Дезмънд споделя, че на икономиста проф. Джоузеф Стиглиц не би трябвало да бъде разрешено да дава показания за това какво съставлява публичния интерес като експертен очевидец във Върховния съд на предприемача клюка и нарушаване на неприкосновеността на персоналния живот, беше казано на арбитър.

Г-н Дезмънд споделя, че е бил набеден, когато е бил обвързван с компании, които са работили с адвокатската адвокатска фирма, чиито данни са изтекли по време на разногласието с Panama Papers от 2016 година

Той твърди, че доказателствата на нобеловия лауреат по стопанска система биха били неуместни и неприемливи и не би трябвало да бъдат допускани. Той също по този начин споделя, че проф. Стиглиц не може да се смята за неутрален очевидец.

The Irish Times, който отхвърля клеветническите смисли, приписани от господин Дезмънд на публикацията, споделя, че доказателствата на проф. Стиглиц са нужни, с цел да отбрани делото.

Изтичането през април 2016 година на повече от 11,5 милиона документа от панамската адвокатска адвокатска фирма Mossack F...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР