Дерик, защо си свали гащите след края на двубоя? Това

...
Дерик, защо си свали гащите след края на двубоя? Това
Коментари Харесай

Брутален нокаут и горещи топки подгряха Конър - Хабиб

" Дерик, за какво си смъкна гащите след края на дуела? " Това попита популярният коментатор и анализатор на UFC Джо Роугън, който организираше интервютата на осмоъгълника по време на борбите от UFC 229 в Лас Вегас. " Защото ми беше горещо на топките ", отговори индиферентно Дерик Люис (21-5 ММА, 12-3 UFC) и незабавно се трансформира в още по-популярен в обществените мрежи.
Derrick Lewis interview after KO lolllllllllll pic.twitter.com/DzdKuo8GEt
— YoBabyDaddy2B (@YoBabyDaddy2B) October 7, 2018
А Люис таман бе постигнал впечатляваща победа с жесток нокаут от губеща позиция против Александър Волков (30-7 ММА, 4-1 UFC) в един от подгряващите конфликти в зала " Т-Mobile " преди в клетката един против различен да се изравят Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов в мегадуел, за който ще се приказва дълго.
През съвсем цялостното времетраене на трите рунда Волков водеше по точки и очевидно бе в по-добра позиция в осмоъгълника, само че тъкмо 11 секунди преди последния гонг Люис направи това, което прави най-добре. Мощно дясно кроше разклати руснака и съперникът му се възползва от шанса си, поваляйки го на земята и продължавайки да го постанова и с двете ръце. Тъй като след един от ударите Волков удари главата си в пода и не бе несъмнено дали е в схващане, реферът мигновено присъди нокаут в интерес на Люис.
Derrick Lewis is my spirit animal pic.twitter.com/6OMJAhqOmR
— Austin Miller (@TouchYourAnkles) October 7, 2018
Волков може да съжалява за пропуснатата победа, тъй като се задоволи с търсене на победа по точки, въпреки и безапелационна към злополучния за него миг в края. Той по този начин и не натисна и не опита да довърши противника и да запише нокаут, оставяйки го даже явно да събира сили за заключителен взлом в края на третия рунд.
UNBELIEVABLE!@TheBeast_UFC leaves the crowd in SHOCK! #UFC229 pic.twitter.com/8R4vWu5uRK
— UFC (@ufc) October 7, 2018
Люис се посипа със популярност с невероятния поврат на самия край и с изключение на прословутата си мощ на ударите, сподели и задоволителна устойчивост да остане цялостен и конкурентоспособен, макар побоя, нанесен от Волков в по-голямата част от дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР