Дерик Роуз премина през ужасно много трудности, но все още

...
Дерик Роуз премина през ужасно много трудности, но все още
Коментари Харесай

Джамал Кроуфърд: Хората не отдадоха нужното уважение към Дерик Роуз

Дерик Роуз мина през извънредно доста компликации, само че към момента продължава да се показва на най-високо равнище в Лигата на извънземните. Гардът на Детройт записва приблизително по 18.1 точки и 5.6 асистенции през сегашния сезон. Според някогашния съотборник на Роуз и троент притежател на премията " Шести човек на годината " Джамал Кроуфърд хората не отдават нужното почитание към плеймейкъра на Пистънс.

" Обичам да виждам играта му. Той е някой, който беше отписван. Мисля, че хората не отдадоха нужното почитание към него. От разнообразни места, разнообразни обстановки ", сподели Кроуфърд в изявление за Брандън " Скууп Б " Робинсън.

Derrick Rose ‘didn’t get the proper respect on his name,’ claims Jamal Crawford - https://t.co/TWlFT3rifm
— Vito (@vito_zdjg) April 3, 2020 Роуз е най-младият състезател, печелил най-важната самостоятелна премия в НБА - " Най-полезен състезател ". През 2011 година на 22-годишна възраст Роуз записва междинни индикатори от 25.0 точки, 4.1 битки и 7.7 асистенции, а неговият тим Чикаго приключва постоянния сезон с 62 победи и 20 загуби.

" Той (трябва да) е член на " Залата на славата ". Той е необикновен. Вълнуващ е за гледане. Роуз е толкоз същински като човек... Ще бъда почтен - аз съм най-големият му почитател. ", добави още Кроуфърд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР