Дерик Роуз няма да остане в започващия своето преизграждане Детройт

...
Дерик Роуз няма да остане в започващия своето преизграждане Детройт
Коментари Харесай

Дерик Роуз ще си има нов отбор

Дерик Роуз няма да остане в започващия своето " преизграждане " Детройт Пистънс. Най-младият притежател на MVP премията в НБА е постигнал съгласие с управлението на " буталата " за това той да бъде сменен до края на трансферния прозорец, заяви Шамс Чарания от " The Athletic ". Според репортера максимален интерес към услугите на плеймейкъра има от Ню Йорк Никс и Лос Анджелис Клипърс.

Knicks are engaged in talks with the Pistons to acquire former MVP Derrick Rose, per
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Роуз пропусна последните два мача на Детройт и е допустимо той да не се появи повече в игра за отбора. 32-годишният деец изкара сезон и половина в Пистънс, като през предходната акция записа статистически най-силната си година от времето си в Чикаго Булс - приблизително по 18.1 точки и 5.6 асистенции при 49% пукотевица от полето. Този сезон Роуз оставя по 14.2 точки и 4.2 асистенции за към 22 минути игрово време.

Thibs when he sees D-Rose in the open market
— Bleacher Report (@BleacherReport) 188-сантиметровият гард към този момент изкара един интервал в Ню Йорк - сезон 2016/17, когато в Никс бяха още Кармело Антъни и Кристапс Порзингис. Експериментът на Фил Джаксън обаче не се получи и Никс приключиха сезона на 12-о място на Изток с актив от 31-51. Сега старши треньор на нюйоркчани е Том Тибодо, който работеше дружно с Роуз в Чикаго Булс. В момента Никс се показват надалеч над упованията и заемат плейофно място - 6-а позиция с актив от 11 победи и 13 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР