Дерик Люис изглежда няма да забрави скоро мача си с

...
Дерик Люис изглежда няма да забрави скоро мача си с
Коментари Харесай

Дерик Люис за Багата: Как се казваше онзи – лудият, с когото точно се бих?

Дерик Люис наподобява няма да не помни скоро мача си с Благой Иванов от UFC 244.  Противоречива загуба с 1-2 съдийски гласа за Благой Иванов на UFC 244 @@@

Тогава „ Черния звяр “ завоюва изненадващо с не единомислещо съдийско решение, откакто Багата се показа доста мощно и устоя на мощните му удари. Следващият дуел на Люис е против Илир Лативи на UFC 247, като той е следващият член на American Top Team, против който ще се изправи. Коментирайки връзките си с тима, „ Черния звяр “ се сети за мача на 2 ноември, защото и Багата е непосредствен с отбора.
View this post on Instagram
February 8th In Houston at the Toyota Center. GOOGLE FOR TICKETS

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on Nov 26, 2019 at 12:33pm PST
„ Предполагам, че Латифи искаше да се бие с мен тъй като тренира с America Top Team. Всички тези момчета ме провокират от всички страни. Никой не е пропущал – Грег Харди, Жуниор дос Сантос. Как се споделяше оня – лудият, с който тъкмо се бих? Колби… всички желаят да се пробват с мен. От години упражняват за мен – всичките момчета. Явно си мислят, че имат рецептата да ме победят. Сигурно си мислят, че съм най-слабият в Топ 5 и ще им бъде по-лесно “, разяснява Люис пред UFC Unfiltered.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР