Дерек Шовин, бившият полицай от Минеаполис, осъден за убийството на

...
Дерек Шовин, бившият полицай от Минеаполис, осъден за убийството на
Коментари Харесай

Бившият полицай Дерек Шовин, осъден за убийството на Джордж Флойд, е намушкан в затвора, казва източник на АП

Дерек Шовин, някогашният служител на реда от Минеаполис, наказан за убийството на Джордж Флойд, е бил намушкан с нож от различен пандизчия и тежко ранен в петък в федерален затвор в Аризона, сподели човек, осведомен с въпроса, пред Асошиейтед прес.

Атаката е осъществена във Федералната изправителна институция, Тусон, затвор със междинна степен на сигурност, който е обиден от пропуски в сигурността и дефицит на личен състав. Лицето не беше упълномощено да разисква обществено детайлности за нападението и приказва с AP при изискване за анонимност.

Бюрото на пандизите удостовери, че пандизчия е бил атакуван във FCI Tucson към 12:30 часа. локално време петък. В изказване организацията сподели, че отговарящите чиновници са овладяли случая и са подхванали „ животоспасяващи ограничения “, преди пандизчията, чието име не е посочено, да бъде отведен в болница за по-нататъшно лекуване и оценка.

Няма чиновници са били ранени и ФБР е известено, споделиха от Бюрото на пандизите. Посещенията в заведението, в което има към 380 з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР