Дерек Брънсън записа феноменална победа с нокаут над Лиото Мачида

...
Дерек Брънсън записа феноменална победа с нокаут над Лиото Мачида
Коментари Харесай

Дерек Брънсън: Победа над Рокхолд ще ме изстреля към мач за титлата

Дерек Брънсън записа феноменална победа с нокаут над Лиото Мачида на UFC Fight Night 119, след което провокира някогашния първенец в категорията Люк Рокхолд. Малко след мача той даде изявление на сегашния първенец в полутежка категория и коментатор Даниел Кормие, който е и съотборник на Рокхолд.

В него Брънсън показа, че в последния миг е решил да провокира тъкмо този конкурент. Причината несъмнено е изцяло разумна – победи над някогашни първенци постоянно водят до мач против самия първенец:

„ Той е от най-хубавите бойци. Ще се получи добър конфликт и мисля, че ще съумея да го нокаутирам. Победа над него сигурно ще ми донесе мач за купата. “

Картината в междинна категория е извънредно шарена – някогашният владетел на полусредна категория Джордж Сен-Пиер ще се изправи против Майкъл Биспинг в борба за пояса. Победителят от този дуел по-късно е задължен да сплоти тази купа с носителя на краткотрайната такава - Робърт Уитакър.

В момента Брънсън цели да потвърди себе си като един от най-хубавите в света и има вяра, че в случай че остане толерантен, той ще получи благоприятни условия да го направи:

„ Кариерата ми до неотдавна се движеше в незнайна посока, само че започнах да намирам правия път. Определено ще реализира огромни триумфи. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР