Дербито от Висшата лига между Манчестър Сити и Арсенал, което

...
Дербито от Висшата лига между Манчестър Сити и Арсенал, което
Коментари Харесай

Грандът Арсенал е под карантина, дербито с Ман Сити - отложено

Дербито от Висшата лига сред Манчестър Сити и Арсенал, което трябваше да се играе довечера, бе отсрочено поради терзания от разпространяването на ковид COVID-19, откакто стана ясно, че футболисти на “артилеристите ” са сложени под 14-дневна карантина.

Вчера притежателят на гръцкия гранд Олимпиакос и отбора от Чемпиъншип Нотингам Форест – Евангелос Маринакис, разкри, че е инфектиран с новия вирус, като стана ясно, че той е следил онлайн мача сред Форест и Арсенал на “Емирейтс ” от Купата на Футболната асоциация и по-късно се е срещнал с играчи на лондончани. Въпросните футболисти, които остават неназовани, са под домашна карантина.

“Експертите споделиха, че рискът те да са инфектирани с COVID-19 е извънредно дребен, само че ние съблюдаваме рекомендациите, че всеки, който е бил в контакт със инфектиран с ковид, би трябвало да остане под 14-дневна домашна карантина. Четирима чиновници на клуба, които са седели наоколо до господин Маринакис, също са под домашна карантина ”, оповестиха от Арсенал. Лондончани допълват, че 14-дневният интервал изтича в петък и въпросните играчи ще могат да вземат присъединяване в мача с Брайтън енд Хоув Албиън тази събота.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР