Дербито от първия кръг на Първа лига между Левски и

...
Дербито от първия кръг на Първа лига между Левски и
Коментари Харесай

"Левски" и "Лудогорец" искат отлагане на мача помежду си

Дербито от първия кръг на Първа лига сред " Левски " и " Лудогорец " може да не се състои. Двата тима желаят да отсрочат дуела, поради уговорките си в европейски шампионати през тази седмица.

Шесткратният отличник от Разград гостува на " Жалгирис " в сряда в първи мач от втория прелиминарен кръг на Шампионска лига. Ден по-късно " Левски " ще играе с " Хайдук " в Хърватия.

" Сините " желаят дуела да се пренасрочи, поради това, че ще се приберат късно от гостуването на " Хайдук ". По информация на " Дневник " незабавно са извършени диалози с управлението на " Лудогорец " за консултация.

По стратегия дуелът би трябвало да се изиграе в неделя, 16 юли, от 21 ч. на стадион " Георги Аспарухов ".

Разградчани са съгласни дуелът да се отсрочи, а на следващия ден се чака решение на спортно-техническата комисия. Очаква се от БФС да не пречат на двата тима, а да намерят друга дата по-късно през сезона, с цел да се отсрочи дуела.

През предишния шампионат " Лудогорец " на няколко пъти отсрочи свои мачове, поради мачовете си в евротурнирите.

В последните часове се появи информация, че " Ботев " също ще изиска отсрочване на мача си с " Пирин ". Пловдивчани също би трябвало да играят на 16 юли.

Те обаче акцентират като причина малко време за възобновяване, тъй като гостуват в четвъртък в Израел на " Бейтар " (Йерусалим) и ще се върнат едвам в петък по обяд.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР