Дербито от испанската La Liga между Реал Мадрид и Севиля

...
Дербито от испанската La Liga между Реал Мадрид и Севиля
Коментари Харесай

Завръщането на Конър Макгрегър пряко по MAX Sport 2 този уикенд

Дербито от испанската La Liga сред Реал Мадрид и Севиля е футболният акцент в програмата на спортните канали на А1

Дългоочакваното завръщане на Конър Макгрегър в осмоъгълника на UFC ще се излъчи онлайн по MAX Sport 2. Прословутият ирландец, чиято последна борба бе загубата от Хабиб Нурмагомедов, на UFC 229 през октомври 2018 година, ще се изправи в главния конфликт на UFC 246 против ветерана Доналд Серони – Каубоя.

Последният мач на Макгрегър бе загуба, която приключи с невиждан всеобщ пердах в залата в Лас Вегас. През идващите година и половина той съумя да се забърка в много кавги и неприятности. През март 2019 година беше задържан в Маями за това, че е взел и счупил смарт телефона на почитател, който е желал да го снима, а през август влезе в престъпните летописи за предизвикателство на пердах в механа в Дъблин, откакто удари възрастен човек, отказващ да пие от личната марка уиски на ирландеца. Бившият първенец в две категории на UFC и един от най-популярните спортисти в света твърди, че всичко това е зад тила му и има амбициозни проекти за 2020 година, в това число реванш против Хабиб Нурмагомедов.

Пътят му към нов мач за купата обаче минава през сериозен противник в лицето на Доналд Серони, който е рекордьор по брой победи (23) и по победи с нокаут или отричане на противника (16) в организацията. UFC 246 ще стартира на 19 януари от 05:00 часа сутринта, а всички пет дуела от главната част на събитието ще можете да наблюдавате директно по MAX Sport 2.

 a12
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР