Дербито на бразилския град Салвадор между Витория (Баия) и Баия

...
Дербито на бразилския град Салвадор между Витория (Баия) и Баия
Коментари Харесай

Масово меле прекрати мач в Бразилия

Дербито на бразилския град Салвадор сред Витория (Баия) и Баия не приключи. Срещата от шампионата на щата Баия беше прекъсната при всеобщ пердах в 79-ата минута. Към този миг резултатът беше 1:1.

Мелето стартира след вкараната от Винисиус дузпа, с която Баия изравни резултата. Футболистът на символичните посетители отпразнува попадението с недвусмислени придвижвания в ханша. Това раздравни вратаря на Витория Фернандо Мигел, който му налетя на пердах, написа "Блиц ".

Включиха се и аварийни играчи. Това докара до отстраняването на петима играчи от Баия и на двама от Витория. Интересното е, че виновният вратар се отърва без червен картон.

Още двама футболисти бяха изгонени няколко минути по-късно, когато пристрастеностите още не бяха утихнали, а напрежението към този момент се беше пренесло и по трибуните. 11 минути преди края четвърти полеви състезател на Витория беше отхвърлен от терена. Бруно Биспо получи втори жълт картон, откакто пречеше на съперник да извърши фаул.

Така Витория остана на терена без нужния съгласно разпоредбите най-малко от седем играчи. Мачът беше преустановен. Сега се чака Бразилският противоречив съд да се произнесе за наказванията на футболистите и за резултата от мача.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР