Дербито на Белгия между Стандард Лиеж и Андерлехт беше прекратено

...
Дербито на Белгия между Стандард Лиеж и Андерлехт беше прекратено
Коментари Харесай

Факли и димки прекратиха дербито на Белгия

Дербито на Белгия сред " Стандард " Лиеж и " Андерлехт " беше прекъснато в 32-ата минута, откакто от трибуните полетяха факли и димки.

Феновете на " Андерлехт " бяха в основата на грозните подиуми, като на два пъти прекъсваха играта. Малко над 30 минути след началото на мача, съдията реши, че изискванията на терена не са безвредни и изкара футболистите от терена.

Още в 7-ата минута почитателите на " Андерлехт " загатнаха за идните грозни подиуми, като хвърлиха няколко димки и факли към играчите. Съдията реши да прибере тимовете в съблекалнята, само че след няколко минути ги върна назад и срещата продължи.

В идващите 25 минути " Стандард " вкара 2 гола (единия от дузпа), а " Андерлехт " остана с човек по-малко след втори жълт картон на Кара Мбоджи.



Това провокира нова вълна на яд у почитателите, които още веднъж възпламениха пиротехниката и започнаха да хвърлят предмети към терена. Този път реферът реши, че обстановката е прекомерно рискова и приключи дербито.

" Андерлехт " сигурно ще загуби служебно, като най-вероятно на клуба ще бъдат наложени солидни санкции и парични санкции. Ръководството се разграничи от дейностите на почитателите и осъди остро несдържаните им реакции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР