Дербито на 4-ия кръг на Втора лига мжду ЦСКА 1948

...
Дербито на 4-ия кръг на Втора лига мжду ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Монтана открадна точка от ЦСКА 1948 в София

Дербито на 4-ия кръг на Втора лига мжду ЦСКА 1948 и "Монтана " предложи доста страсти, само че не и победител. Битката на Националния стадион "Васил Левски " приключи наедно 1:1, което сигурно не е влизало в сметките и на двата отбора в гонене на челните позиции на класирането.
Развръзката в този мач пристигна след почивката. Първо домакините поведоха в 63-та минута от дузпа, осъществена от Андон Гущеров, само че 10 минути преди края Атанас Илиев възвърне равенството и то се резервира до края.
В последните минути на мача двата отбора получиха по един червен картон, като първо Васил Попов беше изпъден от състава на "Монтана ", а единствено две минути по-късно го последва и Кристиян Михайлов от "червените ".
Първата част на мача не предложи особени страсти на почитателите, като въпреки всичко домакините бяха по-активни, само че по този начин и не съумяха да осъществят едно от разкрилите се пред тях положения. И по тази причина развръзката остана за второто полувреме.
Най-чистата опция в мача досега пристигна в 60-та минута, когато удар на Светослав Диков от ЦСКА 1948 беше изчистен пред голлинията от Стефан Цонков. Но още в идната офанзива столичани получиха правото да изпълнят дузпа.
Тогава Петко Петков нахлу в наказателното поле и беше фаулиран от вратаря Ивайло Василев. Реферът не се поколеба да покаже бялата точка, а от нея Андон Гущеров показва самообладание и прониза мрежата за 1:0.
Последваха равностойни минути, като и двата отбора нямаха толкоз доста чисти положения. Все отново играчите на ЦСКА 1948 бяха по-активни, само че не съумяха да осъществят попадение в тези минути. И бяха осъдени при една контра в края.
В 80-та минута Владислав Мисяк направи страховит пробив отляво и пусна топката паралелно на голлинията, където дебнеше Атанас Илиев и той от чиста позиция не се поколеба и прониза мрежата за 1:1.
Малко по-късно обаче упоритостите на "Монтана " за цялостен поврат претърпяха провал, откакто Васил Попов получи напълно подобаващ втори жълт картон за задържане на откъсващ се неприятелски футболист. Тази обстановка накара наставника Ферарио Спасов да стачкува бурно и той също беше пратен на трибуните.
Но това числено предимство на ЦСКА 1948 не се задържа дълго. Само две минути по-късно Кристиян Михайлов също получи втори жълт картон и двата отбора приключиха в понижени сформира.
Последното чисто състояние в мача беше в продължението на постоянното време. Тогава гостите получиха правото да изпълнят двоен удар на 5-6 метра от голлинията, само че Атанас Илиев стреля колкото мощно, толкоз и неопределено и пропиля шанса за цялостен поврат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР