Дербито между Тотнъм и Арсенал (0:2) бе изпълнено с напрежение.

...
Дербито между Тотнъм и Арсенал (0:2) бе изпълнено с напрежение.
Коментари Харесай

Грозни сцени в Лондон! Фен на Тотнъм изрита в гръб вратаря на Арсенал

Дербито сред Тотнъм и Арсенал (0:2) бе изпълнено напрегнато. През целия мач си личеше, че всеки от двата отбора желае успеха непременно и остри конфликти не липсваха. Наистина грозните подиуми обаче пристигнаха след края на мача.

Първо Ричарлисон имаше развълнуван спор с вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл, като на два пъти бразилецът изблъска своя конкурент и единствено намесата на стюардите попречи да се стигне до нещо по-сериозно. След това Рамсдейл отиде към рекламните пана, с цел да си вземе водата, където един от почитателите на домакините съумя да стигне до него и да го изрита в тил. Впоследствие там притичаха играчи и на двата тима, които размениха остри реплики, само че обстановката бе овладяна, преди да си стигне до нещо по-сериозно.

По-рано в хода на мача пък се появи друго видео с Ричарлисон, който, до момента в който загравя до страничната линия, влиза в някакъв спор със бранителя на Арсенал Такехиро Томиясу.

" Фен опита да ме удари в тил. Това е срамно, тъй като в края на деня това е единствено футбол. Футболистите и на двата тима пробваха да ме издърпат от там, само че за благополучие не се случи нищо съдбовно. Остава горчив привкус, само че съм сигурен, че ще се насладим на успеха в съблекалнята ", показа по този мотив Рамсдейл.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР