Дербито между ПАОК и Арис в Гърция едва не бе

...
Дербито между ПАОК и Арис в Гърция едва не бе
Коментари Харесай

Факли и бомби едва не съсипаха дербито на Гърция

Дербито сред ПАОК и Арис в Гърция едвам не бе унищожено от локалните почитатели, откакто на терена полетяха факли и бомби от агитката на „ триглавите орли “, научихме от Sportal.

Развоят на срещата наподобява по никакъв начин не се хареса на домакинските последователи, защото гостите водеха с 0:1 минути преди края на срещата. Това докара до ескалация на напрежението и да прекосяване на границата на положителното държание.

Вълна от факли и бомби полетяха към игрището единствено 3 минути преди последния съдийски сигнал, а дребна група от ултраси даже нахлуха на терена със счупени седалки в ръце.

Това накара съдията Боби Маден да прибере играчите в съблекалнята, до момента в който полицията овладява обстановката. Реферът даже бе особено поканен от Шотландия, с цел да свири на дербито, защото от години напрежението взема превес в южната ни съседка.

30 минути по-късно мачът бе доигран, откакто пристрастеностите бяха поохладени, а Арис съумя да запише първата си победа в посещение над ПАОК от 2010 година насам.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР